loader image

๐Ÿฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ค๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฅ๐——๐—–-๐—ซ ๐—œ๐—ป๐—ณ๐—ฟ๐—ฎ๐—–๐—ผ๐—บ ๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด

Continuing our desire to be of service to every Misamisnon including Region 10, we conducted the 2nd Quarter Regional Development Council Region-X (RDC-X) Infrastructure and Utilities Committee (InfraCom) Meeting where different national and local government agencies, local government units and civil society organizations discuss timely and relevant matters that will greatly benefit the Infrastructure Sector and Utilities of the region.
Topics in the meeting include the Establishment of New Sea Routes in Misamis Oriental, Potential Renewable Energy Resources through Power Plants, Expansion of the Mindanao Container Terminal amongst others which in the long run will further elevate the way of living of the people of Misamis Oriental and the entire Northern Mindanao.