loader image

๐—›๐—ฎ๐—ฟ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐—ผ๐—ณ ๐—ฃ๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜€ ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ ๐— ๐—ถ๐˜€๐—ข๐—ฟ ๐—–๐—ผ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ & ๐—–๐—ฎ๐—ฐ๐—ฎ๐—ผ ๐—œ๐—ป๐—ฑ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฟ๐˜† ๐—–๐—น๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ

Continuing our PAGLAUM Agenda on Agriculture Development for Poverty Eradication, we joined the Harmonization of Plans for MisOr Coffee & Cacao Industry Cluster participated by Coffee and Cacao Farmer Association Leaders together with differnt line agencies including the Department of Trade and Industry (DTI), Department of Agriculture (DA), Department of Environment and Natural Resources (DENR) and the Land Bank of the Philippines (LBP) where we discussed the achievements of the industry for the past years, the issues and concerns faced by farmers, as well as our strategies, plans and programs to further elevate and increase the level of production and quality of our Coffee and Cacao products for a globally competitive and sustainable industry for Misamis Oriental.