loader image

๐—œ๐—ธ๐—ฎ-๐Ÿญ๐Ÿฏ๐Ÿฐ ๐—ป๐—ด๐—ฎ ๐—ฅ๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น ๐——๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น๐—ผ๐—ฝ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—–๐—ผ๐˜‚๐—ป๐—ฐ๐—ถ๐—น (๐—ฅ๐——๐—–) ๐—™๐˜‚๐—น๐—น ๐—–๐—ผ๐˜‚๐—ป๐—ฐ๐—ถ๐—น ๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด

Para sa hiniusang kinatibuk-ang kalambuan sa Misamis Oriental ug Amihanang Mindanao, nitambong kita sa gipahigayong ika-134 nga Regional Development Council (RDC) Full Council Meeting kung asa gihisgutan ang mga dagkong kalambuan sa klase-klaseng sektor sa rehiyon sama sa pagplano sa umalabot nga El Niรฑo, Cyber Security Compliance sa nasud, pagdugang posisyon sa mga pang-gobyerno nga mga abogado ug prosecutor para mapaspas ang pagpatuman og hustisya sa rehiyon, ug uban pa.
Isip Chairperson sa Komitiba sa Infrastructure ug Utilities (InfraCom), atong gipaabot ang mga plano ug kalambuan sama sa pagtukod sa Panguil Bay Bridge, pagpatuman sa hiniusang Speed Limit sa rehiyon, pagpahigayon og Mindanao Powe Summit, ug daghan pa. Kini atong paningkamot para mahatag ang tiunay nga kalambuan dili lamang sa Misamis Oriental apan apil ang tibuok Amihanang Mindanao.