loader image

๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น ๐—ฆ๐—ผ๐—น๐—ถ๐—ฑ ๐—ช๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐— ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—•๐—ผ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ ๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด

Taking into account securing the proper management of Solid Waste in the province, we joined the 2nd Quarter Provincial Solid Waste Management Board Meeting to discuss the proper implementation of the 10-year Ecological Solid Waste Management Plan as well as the updates on Air and Water Quality in the province.
Furthermore, the newly elected Misamis Oriental Environment and Natural Resources Officers Association (MOENROA) Officers took their Oath of Office before us as a testament of their unwavering support and continued implementation of Solid Waste Management Programs in their respective cities and municipalities for the collective goal of a healthy, safe and environment friendly Misamis Oriental.