loader image

๐— ๐—ฉ๐—ฅ๐—ฃ ๐—Ÿ๐—ฎ๐˜‚๐—ป๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—–๐—ผ๐—บ๐—บ๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฅ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐˜€

Developing quality and productive public servants, we launched the Moral Values Reorientation Program (MVRP) participated by spiritual volunteers and people’s organization all over the province to reorient, remind and appraise moral and spiritual values in the roles and responsibilities of civil servants all over the province to effectively perform their tasks in day to day activites as public servants and officials.
We also commissioned around 300 facilitators including local leaders to conduct the MVRP in their respective cities and municipalities to restore national discipline and moral uprightness envisioning a progressive, developed, united, spritually attuned and morally transformed Misamis Oriental.