loader image

๐—ฆ๐—บ๐—ถ๐—น๐—ฒ ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ ๐—›๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ ๐— ๐—ข๐—ฃ๐—› ๐— ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐—ผ

With our continued unified efforts for health and social services delivery, we conducted the Smile for Hope in Misamis Oriental Provincial Hospital (MOPH)-Manticao for children who have Cleft Lip and Cleft Palate problems in our province and nearby areas through a surgical and medical mission.
We started this week-long event with a Ceremonial Signing of Understanding and Commitment together with Smile Train-Maharlika Charity Foundation Inc, Mindanao Shriners Club-Misamis Oriental Chapter, Agila Shriners Club and Misamis Oriental Provincial Health Office who are the prime movers of this meaningful activity. We also visited the patients and their parents to ensure their proper disposition and to show support in this worthwhile and life-changing experiences for them.
With this activity we do not just fix the lips and clefts of the children, but we also uplift their self confidence through proper eating, breathing and speaking to share their wants and needs in order for them to be productive citizens for themselves, their family and and the holistic development of Misamis Oriental.