loader image

2024 National Women’s Month

๐— ๐—ถ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐˜€ ๐—ข๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—น – Recognizing the importance and significant contribution of women in the province, we led the Kick Off Ceremony for the 2024 National Women’s Month this month of March through a unity dance during the 10th Flag Raising Ceremony hosted by the Provincial Social Welfare and Development office. The month-long celebration ensures the engagement of women to promote citizen-centric governance and to celebrate progress towards achieving gender equality and women empowerment throughout the province that reflects our holistic and progressive development for the entire Misamis Oriental. Together, let’s continue to uplift and support the women in our province, ensuring that their voices are heard and their achievements celebrated.