loader image

InfraCom First Quarter 2024 Regular Meeting

๐— ๐—ถ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐˜€ ๐—ข๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—น – Continuing our efforts to ensure holistic development for the province and the entire Northern Mindanao Region, we led the conduct of the Regional Development Council โ€“ X (RDC-X) Infrastructure and Utilities Development Committee (InfraCom) First Quarter 2024 Regular Meeting cum Fiscal Year 2025 Regional Budget Consultation with different line agencies presenting their FY 2025 Proposed Budget for RDC Endorsement. More to this, Infrastructure Development concerns were discussed which included the Flood Risk Management Project for Cagayan deo Oro River (FRIMP-CDOR), Cellular Mobile Telecommunications Services (CMTS) and Broadband Mapping for Region X, Formulation of Provincial Integrated Water Security Plan for the Region, amongst others.