loader image

PAGLAUM Strategic Direction

๐— ๐—ถ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐˜€ ๐—ข๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—น – Making sure that the Provincial Capitol is in unison with our PAGLAUM Strategic Direction, we joined the members of the Misamis Oriental Department Heads Association (MODHA) during their Management Committee Meeting as they talk about relevant topics gearing to our shared vision to ensure a Single-Digit Poverty Incidence (SDPI) by 2028 all over the province. Discussions included their departmentโ€™s SDPI Initiatives incorporated with the Adopt a Barangay Project and cascading the cause to every municipalities and barangays of the province, prioritizing Livelihood, Education and Sustainable Agricultural Development, and reaching out to private sectors for assistance through their Corporate Service Responsibilities (CSRs).
With enthusiasm, dedication and cooperation of all our partners from government and non-government stakeholders, we can reach our shared vision for a progressive and well-developed Misamis Oriental.