loader image

๐— ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ผ ๐—–๐—ฎ๐—ด๐—ฎ๐˜†๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐— ๐—ถ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐˜€ (๐— ๐—–๐——๐— ) ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น ๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด

LOOK | ๐— ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ผ ๐—–๐—ฎ๐—ด๐—ฎ๐˜†๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐— ๐—ถ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐˜€ (๐— ๐—–๐——๐— ) ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น ๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด
We attended a special meeting of the Regional Development Council (RDC-X) organized by NEDA, where we welcomed Cagayan de Oro’s city mayor, Ronaldo Klarex Uy. Our purpose was to introduce the mayor to key updates and projects related to Metro Cagayan de Misamis (MCDM) and its development initiatives. During the meeting, we provided updates on several significant projects, including the Mindanao Railway Project Phase 3 and the Flood Risk Management Project for the Cagayan de Oro River (FRIMP-CDOR). We also discussed the implementation of Non-Structural Measures (NSMs) aimed at enhancing flood risk management and disaster resilience in the area.
Our engagement in the meeting aimed to foster collaboration and coordination among stakeholders, particularly the local government and relevant agencies, to ensure the effective implementation of development projects and initiatives in Metro Cagayan de Misamis. By discussing key projects, we aimed to contribute to the sustainable growth and development of the region.