loader image

𝐌𝐒𝐬𝐚𝐦𝐒𝐬 𝐎𝐫𝐒𝐞𝐧𝐭𝐚π₯, 𝐚𝐭𝐨 𝐧𝐒!

We are beyond honored to be selected as a winner to the prestigious Gawad Edukampyon for Early Childhood Care and Development Gawad – Provincial Category. Advocating for quality education has always been one of our top priorities and investing in early childhood care and development sets the foundation for a brighter future for our children and our communities.
We are incredibly thankful for the support of our educators, parents, local government units, and all stakeholders who have been instrumental in our ECCD initiatives. We also extend our heartfelt congratulations to Ms. Maryden T. Ocot, and the entire PECCD team for your hard work, dedication and relentless efforts in shaping a brighter future for our children resulting to this award. Our Aggressive Programs for Youth Welfare and Development will continue to create a nurturing environment where every child in Misamis Oriental has the opportunity to thrive and succeed.